Creatieve fotomarketing
 Evenementenfotografie heeft in de afgelopen jaren een steeds belangrijkere en meer functionelere rol in de wereld van evenementen ingenomen. Met een foto beleefd uw bezoeker uw event, beurs of festival steeds opnieuw, elk beeld is een herinnering.

Tevens bent u, d.m.v. de promotie uitingen op de foto, in staat een compleet nieuw netwerk aan te spreken voor uw diensten of producten! Veel van onze gemaakte foto's worden door de afgebeelde personen, daags na het event, geplaatst op openbare websites als Twitter, Instagram, Myspace en Facebook. Hiermee ontstaat een sneeuwbaleffect waarbij het bereik per foto aanzienlijk vergroot zal worden.

Fotografie is de basis van vrijwel al onze dienstverleningen. Met zo'n 20 freelance fotografen, verspreid over heel Nederland, zijn wij in staat om voor u de juiste dienst te leveren. Verder maken wij regelmatig gebruik van stagiaires en studenten met een vaardigheid in fotografie. Zodat wij ook de grootste evenementen voor u kunnen verzorgen. Wij werken enkel met kwalitatieve apparatuur om elke klus vakkundig aan te pakken.

Het organiseren van een event vraagt van u alle aandacht, daarom begrijpen wij als geen ander dat u dan verlangt naar een professionele partij die, zorg draagt voor kwalitatief hoogwaardige fotografie en aanvullende diensten.

Met ruim 12 jaar ervaring weten onze fotografen wat er van hun word verwacht. Zij zullen altijd, ruim voor aanvang van het event, aanwezig zijn om met u de laatste details en specificaties door te nemen. Of u nu kiest voor event/reportage fotografie, de mobiele chroma key studio, public-pics of onze strak vormgegeven LED PhotoBooth, onze medewerkers maken het voor u onvergetelijk! 

Dankzij onze mobiele fotoprinters is het tevens mogelijk om op locatie de geschoten beelden gelijk te verwerken en af te drukken. Uw bezoekers hebben dus direct een blijvende herinnering in handen!

Tevens ligt het in ons bereik om, binnen 24 uur na het event, de foto's online te zetten op uw eigen website of op een, voor u speciaal in huisstijl gemaakte pagina, binnen onze eigen website.

Waar u ook voor kiest, u zult altijd contact hebben met een persoonlijke casemanager die volledig op de hoogte is van uw event en wensen.

Als het aankomt op maatwerk beschikken wij over een creatief team met o.a. programmeurs, fotografen en grafisch ontwerpers die met u aan de slag kunnen gaan om uw project op maat te realiseren.

Wij gaan graag met u in gesprek over hoe wij met onze diensten u kunnen ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met een van onze event-managers op!

0

Jaren actief

0

Geprinte foto's

0

Landen gewerkt

0

Kilometers per jaar

Offerte aanvragen   Algemene voorwaarden