Creatieve fotomarketing

 Als maatschappelijk betrokken bedrijf zetten wij ons graag in voor diverse goede doelen. Zo hebben de volgende organisaties de weg naar ons bedrijf al weten te vinden:

o.a. de Bont voor de Dieren, Amnesty International, Serious Request en het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Daarnaast ondersteun(d)en wij een aantal projecten op vaste basis:

The Sting Foundation

The Sting Foundation is opgericht vanuit modeketen The Sting. Met winkels in Nederland, België, Duitsland en Engeland is The Sting al geruime tijd een zeer gewaardeerde klant van OpdeFoto.com . De stichting zet zich jaarlijks, rond de december feestdagen, in voor kansarme kinderen. Wij ondersteunen dit fantastische initiatief met een van onze mobiele fotostudio's en een printunit, zodat ook deze kids het pand verlaten met een blijvende herinnering.

Theatergroep Raamwerk

Ook op cultureel vlak dragen wij graag ons steentje bij. De Groningse Theatergroep Raamwerk hebben we geruime tijd ondersteund middels een jaarlijkse donatie en de ICT ondersteuning.

Flinke Pink Festival

Jaren zijn we hoofdsponsor geweest van het jaarlijkse Flinke Pink Festival in Leek (Provincie Groningen). Wij hechten veel waarde aan een evenement als Flinke Pink omdat, met een dergelijk lokaal evenement, jonge talentvolle artiesten een podiumplek kan worden geboden om zich te tonen aan het grotere publiek.

Stichting Spelweek Noordenveld

Jaarlijks organiseren vele vrijwilligers, van deze geweldige stichting, een spelweek voor kinderen uit de gemeente Noordenveld. Om alle kinderen een leuk aandenken mee te geven, verzorgt OpdeFoto.com het maken en printen van groepsfoto's op locatie. Alle kinderen krijgen een geprinte foto, van hun spelweekgroep, mee als presentje. Tevens is de gehele week de LED PhotoBooth aanwezig!

Rode Kruis - Mappa Mundo

Tijdens het benefiet evenement van Mappa Mundo waren wij, compleet belangeloos, aanwezig met onze LED PhotoBooth. Bezoekers konden, tegen een klein tarief, op de foto gaan en kregen deze dan gelijk geprint mee. De opbrengst van de fotoverkoop werd, aan het eind van de dag, geschonken aan de organisatie.

single image

Sponsorverzoeken kunnen worden verstuurd naar info@opdefoto.com , gezien het grote aantal aanvragen wat wij jaarlijks ontvangen kunnen wij helaas niet alle verzoeken honoreren