Creatieve fotomarketing
 • 13727_830566393695116_5098959029694211649_n.jpg
 • 11811412_830566390361783_8561047413889828855_n.jpg

U wilt fotografie en/of film een rol laten spelen bij uw volgende event, maar bent op zoek naar de juiste partner voor dit idee?

Ons creatieve team staat ten alle tijde klaar om uw nieuwe ideeën voor u uit te werken.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek, om de diverse mogelijkheden te bespreken.

OpdeFoto.com levert niet alleen kundige fotografen, maar we hebben ook de beschikking over diverse soft en hardware engineers, web developers en grafisch ontwerpers. Zo kunnen wij voor elk idee maatwerk leveren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Om u een idee te geven van ons "Maatwerk Pakket" vind u hieronder een aantal klanten die u vooraf gingen.

Chocomel Nederland - Maatwerk: Do Your Own Stunt

Klim omhoog, klim nog verder omhoog, nog een heel klein stukje verder, kruip op een band en klapper naar beneden om je eigen stunt te doen!

Op het "Zwarte Cross Festival" werd door Chocomel een grote springschans neergezet.

Bezoekers konden zich, voor heel even, een echte stuntman wanen.

Om al deze waaghalzen een blijvende herinnering mee te kunnen geven, bedacht en realiseerde  OpdeFoto.com een fotosysteem op maat. Hiermee werd, tijdens de afdaling, automatisch een foto gemaakt die, beneden aangekomen, direct geprint klaar lag.

Dr. Oetker - Maatwerk: Mega Tokkelbaan

Stelt u zich een tokkelbaan voor van 16 meter hoog en 200 meter lang. En dan met een gigantische snelheid over een festivalterrein, met 200.000 bezoekers, heen vliegen.

Voor de promotie van de welbekende "Pizzaburger",  trakteerde Dr. Oetker de bezoekers op dit spektakel. Aan OpdeFoto.com de uitdagende taak dit alles, zo goed mogelijk, vast te leggen.

Door middel van een foto en video systeem op maat, werden de bezoekers halverwege de tokkelbaan gefotografeerd. Deze lag, beneden aangekomen, klaar als blijvende herinnering.

Tevens konden de bezoekers in de wachtrij, op 16 meter hoogte, LIVE met hun voorgangers meekijken. Dit werd gerealiseerd met een live videostream. 

NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) - Maatwerk: NKC Experience

"We willen 1600 Campers in 1 dag fotograferen en alle eigenaren hier een geprint exemplaar van meegeven. Is dit mogelijk?"

Deze vraag kwam binnen bij de creatieve geesten van onze "Maatwerk" afdeling. Zij gingen aan de slag en kwamen met een eigen systeem om dit te realiseren.

Benieuwd hoe OpdeFoto.com dit voor elkaar gekregen heeft?

Klik hier voor een directe link naar de ANPR pagina.

De Feestfabriek BV – Maatwerk: Diverse activiteiten voor het Zwarte Cross Festival

Al ruim 10 jaar zijn de "Feestfabriek BV" en OpdeFoto.com vaste sparringpartners op het gebied van Maatwerk en fotografie.

Naast de bovengenoemde stunts van Chocomelk en Dr. Oetker hebben wij, in de afgelopen jaren, diverse activiteiten "op maat" geleverd. Hieronder enkele voorbeelden:

 

"De Onderwater Kroeg"
Een volledig authentiek ingericht, Achterhoeks, bruin café. Hier werd het gehele weekend een kaartje gelegd, gitaar gespeeld en geproost op de "Zwarte Cross". En dit alles volledig onderwater!

Wij kregen de opdracht om eens na te denken over een stukje "doelloos entertainment".

De creatieve afdeling van OpdeFoto.com laat zich niet snel uit het veld slaan en bedachten de "Onderwaterkroeg". Een duiktank gevuld met bijna 30.000 liter water en voorzien van ramen aan beide zijden. Deze werd compleet ingericht als Achterhoeks bruin café en de bijgeleverde duikers verzorgden het entertainment.

Rijen dik stonden de bezoekers ongeduldig te wachten, om een glimp van dit spektakel op te kunnen vangen.

Maatwerk, dat enorm veel media aandacht heeft gekregen en in de gehele Nederlandse pers was te zien. OpdeFoto.com regelt het voor u!

 "Pas Op Zakkenrollers"
Na het betreden van het festivalterrein werden bezoekers, vanuit een verborgen locatie, gefotografeerd. Deze beelden werden daarna, draadloos, doorgestuurd naar een groot led scherm van 12 m2, ongeveer 50 meter verderop. Hier aangekomen zagen de bezoekers zichzelf  terug op de foto, voorzien van een frame met ludieke teksten als: "Pas op zakkenrollers", "Let op vrouwenverslinder" en meer van dit soort uitingen.

Maatwerk met een zeer hoog verrassingseffect, aangezien niemand door heeft gehad dat hij/zij op foto werd gezet.

LG Prada

Tijdens de Amsterdam Fashion Week in de Westergasfabriek Amsterdam, hebben wij voor LG & Prada een bijzonder softwaresysteem uitgerold. Bezoekers konden zich, deze openingsdag, laten fotograferen door niemand minder dan topfotograaf Carli Hermes.

Deze foto's werden direct, op locatie, bewerkt en vervolgens getoond op een tweetal interactieve zuilen. OpdeFoto.com was aanwezig om de technische realisatie, van de live-streaming, te verzorgen. Daarnaast hebben wij ook de online fotogalerij gecreëerd en beheerd. Hier konden de  bezoekers, direct na afloop, de foto's bekijken. 

Ruim 150 gasten, waaronder vele bekende Nederlanders, zijn door Carli Hermes geportretteerd. De slideshow met live-streaming is, later op de dag, ook ingezet tijdens de lancering van de Prada phone by

NCRV - Maatwerk: ZAPP Christmas Card

Voor het TV programma "Zapp" hebben wij diverse presentatoren vastgelegd op de gevoelige plaat. Door middel van onze mobiele chroma key studio zijn deze foto's zo bewerkt dat ze als ansichtkaart konden worden geprint. Deze werden daarna als "nieuwjaarskaart" verstuurd.

Bent u nou ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze mobiele chroma key studio?

Klik dan hier om direct naar deze pagina toe te gaan. 

Certificate of Excellence 2017

Zij gingen u voor

 • logo-missnoord.png
 • zwartecross.jpg
 • prada.jpg
 • AAEAAQAAAAAAAAR8AAAAJGYyNzZmNTZiLWZlYjYtNGRjYi1iY2E3LTk3ZjE0NThlZTk3Mg.png
 • brand.gif
 • chocomel_logo_3840.gif
 • ncrv.jpg
 • lg-logo-images-273423.jpg
 • logo_nkc-6474ad689800934ec76fec0d97c5f7119054105b808c7b56add64d92af04672e.png
 • zapp.jpg
Offerte aanvragen