Creatieve fotomarketing

Diverse organisaties en fotografen lopen vaak tegen een praktisch probleem aan, namelijk:

Hoe kom ik aan een snelle, betrouwbare en professionele fotoprinter voor mijn event?

Bij Opdefoto.com hebben wij een breed spectrum aan dye-sub printers. Deze zijn nu ook voor de verhuur beschikbaar gesteld!

De printers zijn bijzonder makkelijk in gebruik. Na installatie van de bijgeleverde drivers kunt u vanuit elk programma, op Windows of Mac, uw foto's snel printen.

Indien u een printer wenst te huren kan deze bij u bezorgd worden of door uzelf worden afgehaald.
Verzenden is helaas niet mogelijk, met het oog op eventuele beschadigingen tijdens het verzenden.

Doordat alle printers werken met een zgn. Dye-sub systeem zijn foto's, direct na het afdrukken, droog en geschikt voor uitgifte. Er zit zelfs een beschermende laag over de afdrukken om ze te beschermen tegen bijv. stof of vocht. Hierdoor blijven onze foto's langdurig goed!

Beschikbare print formaten

Onze printers hebben de mogelijkheid om de volgende formaten te printen:

- 10x15 cm mat of glans

- 13x18 cm mat of glans

- 15x20 cm mat of glans

- 10x15 cm met perforatierand

- 5x15 cm foto strips

Wat ontvang ik bij het huren

Natuurlijk de gekozen printer! Daarnaast ontvangt u een USB datakabel, stroomkabel en een downloadlink naar de geschikte drivers voor Windows of Mac. Daarnaast leveren wij altijd een geprinte handleiding. Dit is vooral makkelijk voor het verwisselen van de papier en inkt rollen.

Hoeveel fotoprints kan ik maken

Zoveel als u, tijdens uw event, denkt nodig te hebben. Wij zullen u dan voldoende printpapier en inktribbons meegeven om dit aantal ook daadwerkelijk te kunnen printen.

Storingsdienst

Wanneer u problemen ondervind met de gehuurde printer, kunt u contact opnemen met onze storingsdienst. Deze kan u in 99% van de gevallen, telefonisch, helpen het probleem op te lossen

Naast de standaard huurprijs brengen wij ook een borg in rekening. Deze bedraagt, zonder uitzondering, 250 euro per gehuurde printer. Dit bedrag dient te worden voldaan bij het in ontvangst nemen van de printer. Tevens hebben we een kopie van uw ID bewijs nodig.

Zodra de printer word ingeleverd zal, na controle, dit borgbedrag worden geretourneerd.

Certificate of Excellence 2017

Ons assortiment

  • DS40-DS80.jpg
  • DS-RX1-Sideview_L.jpg
  • sony.jpg
Offerte aanvragen